Ginza Sushi – Enschede – General Online

Ginza Sushi – Enschede

Volledige realisatie

1 van de eerste website wat gelanceerd is door General Online is de Website van Ginza Sushi & Grill te Enschede. De eigenaar Sean was opzoek naar een geschikte partner om hem te ondersteunen op het online gebied. Na een kort gesprek werd het snel duidelijk dat wij elkaar goed konden helpen. De website heeft in de loop der jaren technische updates op de achtergrond gehad en functioneert hedendaags nog steeds naar wens. De website is op maat gebouwd naar de wensen en eisen van Sean en voldoet nog steeds aan de norm anno 2019.  

Na het opzetten van een volwaardige website werd de volgende knelpunt zichtbaar. Er dient hoger op in de zoekmachines gekomen te worden. De werkervaring in huis wist hier wel raad mee. Een plan van aanpak werd opgesteld, wat er verwacht kon worden & de implementatie werd na acceptatie in werking gezet. In een kort tijdbestek van 3 maanden werden de rangen beklommen en positioneert Ginza Sushi & Grill zich op de eerste pagina van de bekendste zoekmachines. 

Na de samenwerkingen met Ginza is ons gevraagd of wij de menukaarten van Ginza Sushi & Grill konden vernieuwen. Hierop aarzelden we niet en zagen het als een mogelijkheid om de grafische kunsten te kunnen tonen. In totaal zijn er 4 menu kaarten ontworpen en in gebruik genomen. 

  1. Lunch Kaart
  2. A'la Carte Kaart
  3. Dinner Kaart 
  4. Take Away Kaart

Zie de website van Ginza Sushi & Grill voor de volledige uitwerking:

https://ginza-sushi.nl/#MENUKAART

 

Een goede website draagt bij aan het automatiseren van de hedendaagse processen en het vergroten van het gebruiksgemak voor de website bezoeker. Mede hierdoor is er een online reservering systeem toegepast voor Ginza Sushi & Grill. Het is in 3 stappen eenvoudig te reserveren:

Stap 1: Kies uw Datum & Aantal personen

Stap 2: Kies uw gewenste Tijdstip

Stap 3: Voer uw reservering gegevens in & Bevestig reservering. 

De reservering wordt doorgespeeld naar Ginza die per email en de webomgeving (in huiskleuren) heel eenvoudig te bedienen is d.m.v. een Tablet. Dit systeem is inmiddels al jaren in gebruik en functioneert naar toebehoren zonder zorgen.