General Online

Service & Ondersteuning

Uw Support via uw kanaal

Wereldwijde Ondersteuning

De mogelijkheden met betrekking tot support zijn in verhouding tot uw benodigdheden. Hierdoor zijn er SLA pakketten op maat beschikbaar om u te voorzien van de benodigde support.

 • Aangepaste SLA mogelijkheden
 • Hulp op Afstand mogelijkheden
 • Persoonlijke Servicelijn
 • Prioriteits toekenning

Hulp of Afstand - Computer overname

Om een adequate service te verlenen bieden we de mogelijkheid om uw incident op afstand op te lossen. Dit wordt gerealiseerd d.m.v. het gratis software programma Teamviewer.

 • Onderdeel van het Service plan
 • Uw incident snel opgelost
 • Kwaliteit support
 • In te plannen via de Chat

Veel Gestelde Vragen

Website Beveiligings Rapportages

In de rapportage wordt zichtbaar gemaakt waar uw online platform zwakheden vertoond. Hierin wordt aangegeven hoe kwaadwillenden u kunnen schaden. Natuurlijk wordt er bij vermeld HOE dit opgelost wordt zodat het niet meer voorkomt. 

Ja, indien er adequaat wordt gehandeld binnen uw organisatie voldoet deze rapportage aan de vereisten om een boete te voorkomen. Hiermee wordt aangetoond dat u aandacht schenkt aan uw informatie beveiliging.

Ja! Bij iedere rapportage wordt er bij voorbaat een Geheimhoudingsplicht ondertekend. Dit staat vermeld in de algemene voorwaarde.

50.000 kwetsbaarheden verspreid over 21 categorieën worden getest. De meest schadelijke web attacks zoals: SQL Injecties, worden als eerst gecontroleerd op aanwezigheid

Een papieren versie wordt altijd aangetekend verzonden & geprint bij een kwaliteitsdrukker waarmee speciale voorwaardes zijn afgesproken. Zo wordt een papieren versie gelijk verwijderd na het afdrukken bij de drukker. Om de bovenstaande redenen wordt een service bijdrage van 50 toegevoegd op uw bestelling.

Website Creatie

Plan een afspraak in via de Chat om uw Wensen en benodigdheden door te nemen. Op basis hiervan kunnen we u snel verder helpen. Een website door General Online wordt geleverd On time in No time!

General Online beschikt over de capaciteit om uw WordPress website te herstellen mits u FTP toegang heeft tot uw website. Indien uw website gehost wordt via General Online kunnen wij dit altijd voor u in orde maken. Vraag naar de voorwaarden.

Dat kan zeker, in de meeste gevallen zijn vele rest data zichtbaar echter onzichtbaar voor het publiek. Kwaadwillende kunnen dit met gemak achterhalen. Ons geavanceerde beveiligingsplan zorgt voor een secure omgeving. Neem contact op via de chat om de mogelijkheden te bespreken.

Dit kan veroorzaakt worden door diverse incidenten. Wij kunnen u helpen door een analyse te verrichten en vervolgens de knelpunten te verhelpen. Neemt u contact op via de chat om een analyse in te plannen.

Ja, dit wordt op basis van uw wensen en eisen gerealiseerd. Indien de stijl niet zichtbaar is op de website hebben wij een relatie bestand met diverse ontwerpers zodat wij altijd een ontwerpmatch kunnen vinden voor u.

Dit kunnen wij voor u in orde maken, indien u een hosting pakket afneemt bij General Online wordt dit automatisch voor u geregeld. Extra service van het huis!

SSD Hosting

Wij houden van een geen limiet dienstverlening, dit houdt in dat u onbeperkt email adressen kan aanmaken!

Wij houden van een geen limiet dienstverlening, dit houdt in dat u onbeperkt dataverkeer mag leiden op uw website zonder bijkomende kosten zoals bij de meeste providers wel het geval is.

Een goede keus! Het is verstanding om een back-up te maken van uw huidige omgeving zodat er niets verloren gaan. Daarbij kunt u gebruik maken van onze verhuis service. Wij helpen u met de website verhuizing!

Natuurlijk, u ontvangt een gratis SSL certificaat, dit is vrij eenvoudig te installeren. Indien u er niet uitkomt kunnen wij dit voor u in orde maken voor een eenmalig tarief van 35.

Dit vormt geen probleem, wij raden altijd het Lightning Pakket aan om het beste resultaat te behalen. Een snellere website wordt beter gewaardeerd door de zoekmachines

Wordt een General Online partner

U bent minimaal 3 jaar ingeschreven bij de KVK en beschikt over aantoonbare werkervaring met een gerelateerde portfolio. Indien u niet volledig voldoet aan de vereisten kunt u alsnog contact opnemen om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Onze partners worden beloond voor het vertrouwen in General Online. Hiervoor ontvangt U random merchandise door het gehele jaar heen. En worden succes bonussen uitgekeerd voor ieder succesvol project* die verwezen worden vanuit onze partner.

Een succes bonus wordt toegepast op ieder succesvolle project die wij ontvangen via een partner. Als beloning voor de partnership wordt een bonus van 15% inc. btw uitgekeerd aan de partner.

Op de onderstaande diensten is een succesbonus van toepassing:

 • Website Creatie (PSD > WP)
 • Website Toevoegingen
 • Corporate & Firm Beveiligingsrapportages
 • Alle hosting pakketten

Service contracten vallen niet onder de succes bonus.

Chat

Snel een vraag beantwoord hebben? Neem contact op via de Chat. Een medewerker zal zo spoedig mogelijk op uw berichtgeving reageren

CONTACT

Email

Een antwoord op uw vraag per mail vormt geen probleem: we zijn bereikbaar via: support@generalonline.eu

Get in Touch

Telefonisch

Indien u een hosting pakket bij General Online afneemt
ontvangt u een servicetelefoon nummer. Wij assisteren
u telefonisch op al uw vraagstukken.